Groepen programma
Groepen programma
Groepen programma
Groepen programma
Groepen programma
Groepen programma
Kwekerij

Groepen programma

Tuingezelschappen zijn van harte welkom op de kwekerij. Op de kwekerij zijn faciliteiten zoals toilet, koffie en thee beschikbaar. De paden zijn voldoende breed voor mensen in een rolstoel. Wij stellen het wel op prijs als u vooraf even laat weten dat u komt. In overleg is bezoek van een groep ook mogelijk buiten de vaste openingsdagen. Uiteraard verzorgen we een korte introductie over de kwekerij.
Voor suggesties of een kwekerij bezoek te combineren met tuinen in de omgeving verwijzen wij u graag naar Tuinbezoek.
Wilt u met uw tuingroep of zoekt u een leuke activiteit dan hebben we de volgende mogelijkheden:

Bloemgeuren workshop op de kwekerij (mei-september)

Tijdens de workshop van ruim een half uur vertelt Marcel de Wagt over het nu van geurende bloemen in de tuin. Daarnaast vertelt hij hoe je je tuin "geurvriendelijker" kunt maken. Ondertussen kan er natuurlijk volop geroken worden aan planten. Naast een "open mind" is een open neus van groot belang voor het volgen van deze workshop. Reacties op deze workshop zijn tussen dusver heel enthousiast. De workshop is bedoeld voor groepen en vindt plaats onder het genot van een heerlijk geurend vers gezette kop koffie of thee met Limburgse Vlaai.
De kosten bedragen bij groepen van 8-14 personen €8,- pp, en bij groepen van 15-25 personen €7,- pp. De workshop kan op een vrijdag of zaterdag worden gevolgd (mits we geen plantenbeurs hebben).

Planten combineren kun je leren
Hoe combineer je nu een planten voor in je tuin? Waar let je op? Waarom let je niet alleen op het bloementje? We hebben een actief programma. Onder het genot van een kopje koffie, thee en Limburgse vlaai vertelt Marcel de basis principes van een b(l)oeiende combinatie. Vervolgens gaat iedereen aan de slag om een combinatie samen te stellen.
De kosten bedragen bij groepen van 8-14 personen €8,- pp, en bij groepen van 15-25 personen €7,-. pp. De workshop kan op een vrijdag of zaterdag worden gevolgd (mits we geen plantenbeurs hebben) 
Groepen programma Groepen programma Groepen programma Groepen programma Groepen programma Groepen programma Groepen programma Groepen programma Groepen programma Groepen programma Groepen programma Groepen programma Groepen programma Groepen programma Groepen programma