Groepen & workhops
Groepen & workhops
Groepen & workhops
Groepen & workhops
Groepen & workhops
Groepen & workhops
Kwekerij

Groepen & workhops

Groepen welkom om kwekerij
(Tuin)gezelschappen zijn van harte welkom op de kwekerij. Op de kwekerij zijn faciliteiten zoals toilet, koffie en thee beschikbaar. De paden zijn voldoende breed voor mensen in een rolstoel.
Ook kunnen groepen buiten vaste openingsdagen op afspraak bij ons terecht. Uiteraard verzorgen we een korte introductie over de kwekerij.
Wilt u een afspraak maken voor een bezoek? Stuur ons dan een e-mail.
Voor suggesties of een kwekerij bezoek te combineren met tuinen in de omgeving verwijzen wij u graag naar Bezoektuinen in de regio.
Wilt u met uw tuingroep of collega's een leuke bijzondere workshop doen dan hebben we de volgende mogelijkheden:

Workshop: Bloemgeuren  (mei-september)
Tijdens de workshop van ruim een half uur vertelt Marcel de Wagt over het nu van geurende bloemen in de tuin. Daarnaast vertelt hij hoe je je tuin "geurvriendelijker" kunt maken. Ondertussen kan er natuurlijk volop geroken worden aan planten. Naast een "open mind" is een open neus van groot belang voor het volgen van deze workshop. Reacties op deze workshop zijn tussen dusver heel enthousiast.

Workshop: Planten combineren kun je leren (april-oktober)
Hoe kombineer je nu een planten voor in je tuin? Waar let je op? Waarom let je niet alleen op het bloementje? We hebben een actief programma. Onder het genot van een kopje koffie, thee en Limburgse vlaai vertelt Marcel de basis principes van een b(l)oeiende combinatie. Vervolgens gaat iedereen aan de slag om een combinatie samen te stellen.

Workshop plannen
De workshop is bedoeld voor groepen en vindt plaats onder het genot van een heerlijk geurend vers gezette kop koffie of thee met Limburgse Vlaai.

Vergoeding: neem even contact met ons op voor meer informatie
Dagen: maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag (mits we geen plantenbeurs hebben).
Informatie of afspraak: Stuur ons een  e-mail of bel 06-53 88 21 66


 
Groepen & workhops Groepen & workhops Groepen & workhops Groepen & workhops Groepen & workhops Groepen & workhops Groepen & workhops Groepen & workhops Groepen & workhops Groepen & workhops Groepen & workhops Groepen & workhops Groepen & workhops Groepen & workhops Groepen & workhops