Beplantingsadvies
Beplantingsadvies
Beplantingsadvies
Beplantingsadvies
Beplantingsadvies
Beplantingsadvies
Beplantingsadvies

Beplantingsadvies

Beplantingsadvies...onze mogelijkeheden voor een aansprekende en uitgebalanceerde beplanting

Tuinliefhebbers waarderen onze kwekerij niet alleen vanwege het sortiment en de kwaliteit van de planten. Zij stellen ook de kennis van de planten en de suggesties voor het combineren van planten erg op prijs. Het kan gaan om het vullen van een plantenbak of een border in een voor- of achtertuin.
 

Waar denken we allemaal aan?

Om een aansprekende tuin of border te krijgen is naast een goede structuur ook een afgewogen planten combinatie van essentieel belang. We kijken niet alleen naar bloeiperiode en -duur, bloem- en bladkleur etc. Het gaar veel meer de samenhang en samenspel tussen de planten. De uiteindelijk compositie bepaalt het uiteindelijke resultaat. Ook is het natuurlijk belangrijk om te zorgen dat uitsluitend planten gebruikt worden die het onder de omstandigheden (bodemgesteldheid, grondsoort, vochtigheid, standplaats, concurrentie etc) in de tuin zullen gedijen.
Door onze kennis en ervaring kunnen we hierbij uitstekend helpen.
 

Onze drie mogelijkheden:

 

Beplantingsadvies Beplantingsadvies Beplantingsadvies Beplantingsadvies Beplantingsadvies Beplantingsadvies Beplantingsadvies Beplantingsadvies Beplantingsadvies