Kwekerij van opvallende vaste planten
Kwekerij van opvallende vaste planten
Kwekerij van opvallende vaste planten
Kwekerij van opvallende vaste planten
Kwekerij van opvallende vaste planten
Kwekerij van opvallende vaste planten
Kwekerij

Kwekerij van opvallende vaste planten

Passie voor planten en tuinen, dat is wel mijn drijfveer. Vanuit de passie en liefde voor het kwekersvak is de kwekerij gegroeid tot hetgeen het nu is. Ik noem het "mijn paradijsje in Noord-Limburg". Bezoekers aan de kwekerij noemen het wel eens "een veel te grote snoepwinkel".
Alle planten kweken we zelf zodat ik ook weet wat de plant nodig heeft om zich goed te ontwikkelen. Door de ervaring met de planten kunnen we bezoekers ook adviseren.
De kwekerij heeft landelijke bekendheid gekregen onder tuin- en plantenliefhebbers en ook buiten Nederland. De aanloop naar de kwekerij neemt nog steeds toe. Ook tuingroepen combineren een kwekerij bezoek met de prachtige tuinen hier in de regio.
Doordat wij alle planten – in respect voor de natuur - zelf kweken, onderscheiden we ons van tuincentra en handelskwekerijen. Wij kweken ambachtelijk en natuurlijk. Vanaf maart staan onze planten buiten zodat ze in weer en wind weerstand ontwikkelen. Dus geen opgejaagde (plof)planten. Klanten vertellen mij dat zij naast het uitgebreide en bijzondere sortiment ook de kwaliteit van de planten én het deskundige praktisch advies zeer waarderen.
Ik krijg van klanten op de kwekerij, op tuinbeurzen of tijdens lezingen veel waardering voor wat we kweken. Dat is altijd leuk om te horen. Maar ik doe het wel samen met een hecht team van medewerk(st)ers en mijn partner. Deze ingrediënten aangevuld met veel geduld, gedrevenheid en deskundigheid hebben de kwekerij laten groeien en tot bloei gebracht.

Opvallend zijn de ruim 800 niet alledaagse planten die op een natuurlijke en ambachtelijke wijze worden gekweekt op onze kleinschalige kwekerij. We kweken zowel voor particulieren als voor zakelijke plantliefhebbers. Respect voor de natuur staat hierbij bovenaan. Wij hebben ons sortiment op specifieke planten eigenschappen samengesteld zodat we voor vrijwel de meest uiteenlopende tuinen of potten planten kunnen adviseren.

De kleinschalige kwekerij ligt aan de rand van het noord limburgse dorp Ven-Zelderheide (gemeente Gennep), niet ver van Nijmegen, Venlo en Kleve. De kwekerij is inmiddels door een beukenhaag omgeven zodat het er fijn vertoeven is op het terras met een kopje koffie of thee. In het nabij gelegen Ottersum en Gennep zijn overigens prima gelegenheden voor een heerlijke lunch.

Onze Kwekerij voor opvallende vaste planten staat voor:
  • Uitgebreide collectie niet alledaagse planten
  • Natuurlijk en ambachtelijk gekweekt
  • Deskundig advies

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om ons paradijsje te bezoeken

Met vriendelijke groeten

mede namens het kwekerijteam
Marcel de Wagt
Kwekerij van opvallende vaste planten Kwekerij van opvallende vaste planten Kwekerij van opvallende vaste planten Kwekerij van opvallende vaste planten Kwekerij van opvallende vaste planten Kwekerij van opvallende vaste planten Kwekerij van opvallende vaste planten Kwekerij van opvallende vaste planten Kwekerij van opvallende vaste planten Kwekerij van opvallende vaste planten Kwekerij van opvallende vaste planten Kwekerij van opvallende vaste planten