"Planten koop je niet online"

"Planten koop je niet online"

Geplaatst op: Donderdag 25 april 2019


Marktonderzoeker GfK meldt op 25 april j.l. dat 44% van de mensen graag een product in het echt willen zien en daarom dit niet online bestellen.
Natuurlijk geldt dat zeker voor planten. De foto's op sites van webwinkels zijn vaak schitterend. Maar het is vervolgens afwachten wat er in een doos gestopt wordt. Ook is het de vraag of de plant wel in je tuin wil groeien. Wij zijn ook een tijdje afhaalpunt voor een "directe planten webwinkel" geweest. Hiermee zijn we gestopt omdat de kwaliteit veelal in onze ogen ver onder de maat was. Kleine 9 cm potjes en kleine plantjes.
Wij verzenden geen planten meer. Praktisch kost het ons te veel tijd. Maar wat veel belangrijker is dat we via internet geen persoonlijk advies kunnen geven. We kweken al onze planten met zorg én aandacht. We willen dan ook dat jz in een tuin goed gedijen. Tuinplanten komen vanuit alle uithoeken van de wereld en zullen niet allemaal in dezelfde tuin even geweldig groeien.
We merken dat ons advies naast het uitgebreide sortiment en kwaliteit gekweekt zonder chemicaliën voor veel tuinliefhebbers reden is om onze kwekerij  te bezoeken. En daar zijn we trots op!