Marcel de Wagt
Marcel de Wagt
Marcel de Wagt
Marcel de Wagt
Marcel de Wagt
Marcel de Wagt
Expertise

Marcel de Wagt

Passie voor planten en tuinen, dat is wel mijn drijfveer. Vanuit de passie en liefde voor het kwekersvak is de kwekerij gegroeid tot hetgeen het nu is. Ik noem het "mijn paradijsje in Noord-Limburg". Bezoekers aan de kwekerij noemen het wel eens "een veel te grote snoepwinkel".
Alle planten kweken we zelf zodat ik ook weet wat de plant nodig heeft om zich goed te ontwikkelen. Door de ervaring met de planten kunnen we bezoekers ook adviseren.
De kwekerij heeft landelijke bekendheid gekregen onder tuin- en plantenliefhebbers en ook buiten Nederland. De aanloop naar de kwekerij neemt nog steeds toe. Ook tuingroepen combineren een kwekerij bezoek met de prachtige tuinen hier in de regio.
Doordat wij alle planten – in respect voor de natuur - zelf kweken, onderscheiden we ons van tuincentra en handelskwekerijen. Wij kweken ambachtelijk en natuurlijk. Vanaf maart staan onze planten buiten zodat ze in weer en wind weerstand ontwikkelen. Dus geen opgejaagde (plof)planten. Klanten vertellen mij dat zij naast het uitgebreide en bijzondere sortiment ook de kwaliteit van de planten én het deskundige praktisch advies zeer waarderen.
Ik krijg van klanten op de kwekerij, op tuinbeurzen of tijdens lezingen veel waardering voor wat we kweken. Dat is altijd leuk om te horen. Maar ik doe het wel samen met een hecht team van medewerk(st)ers en mijn partner. Deze ingrediënten aangevuld met veel geduld, gedrevenheid en deskundigheid hebben de kwekerij laten groeien en tot bloei gebracht.

Marcel de Wagt
 

Marcel de Wagt Marcel de Wagt Marcel de Wagt Marcel de Wagt Marcel de Wagt Marcel de Wagt Marcel de Wagt Marcel de Wagt Marcel de Wagt Marcel de Wagt Marcel de Wagt Marcel de Wagt