Beplantingsadvies
Beplantingsadvies
Beplantingsadvies
Beplantingsadvies
Beplantingsadvies
Beplantingsadvies

Beplantingsadvies "Samen aan de slag"

Tuinliefhebbers waarderen onze kwekerij niet alleen vanwege het sortiment en de kwaliteit van de planten. Zij stellen ook de kennis van de planten en de suggesties voor het combineren van planten erg waardevol Het kan gaan om het vullen van een plantenbak of een border in een voor- of achtertuin.Vandaar dat we naast onze gebruikelijke advisering de mogelijkheid bieden voor een beplantingsadvies "samen aan de slag"  (een betere naam hebben we nog niet)

Hoe gaat gaat het in z'n werk?
1. Stuur even een mailtje voor een afspraak. Het is wel zo handig dat we weten dat je komt.
In het voorjaar spreken we niet af op de zaterdag vanwege de drukte.

2. Neem de afmetingen van de bak of border mee. Maak ook enkele foto''s. . Het is nog handiger als je ze vooraf even mailt.
Kijk vooraf ook in tuinbladen, boeken of op internet zodat je ons kunt vertellen wat je wél en niet mooi vindt. Denk hierbij aan "sfeer", kleuren, planthoogtes etc. Je kunt dit ook meenemen. Beelden zeggen nu eenmaal meer dan woorden.

3. Samen met jou zoeken we dan planten op de kwekerij uit. We zetten deze dan neer alsof het jouw tuin is. Hierdoor krijg je een beeld van hoe de border er uit kan komen te zien. het geheel. Wij letten ondertussen op de bloeiperiode, hoogte, standplaat, geschiktheid voor de grond, variatie in bladvormen en bloemkleuren etc. Je tuin(tje) krijgt zo z'n vorm.

4. Maak foto's zodat je thuis nog weet waar je de planten neer kunt zetten.

5. We verzamelen de juiste aantallen met een naam etiketje zodat je thuis aan de slag kunt gaan.

Voor wie is deze aanpak geschikt?
De aanpak blijkt goed te werken voor plantenbakken en borders tot ca 20 m2. Bij meedere bordertjes of iets meer oppervlakte neem even contact op.

Wat is hiervoor een goede periode?
Het is wel handig als de planten al aan het groeien zijn. Het is een beetje afhankelijk van het voorjaar, maar meestal starten we in april. En het combineren kan tot in de nazomer.
We kweken planten in grotere periode, die kunnen ook nog prima 's zomers gepland worden. Daarbij is het wel belangrijk dat je water kunt geven als de grond droog is.

Welke vergoeding vragen we hiervoor?
Zoals je wellicht van ons gewend bent geven we graag tips en adviezen. De aanpaak waarbij we samen aan de slag gaan vergt gewoon tijd. Als we het doen dan willen we het namelijk goed doen.
Naast de prijs voor de planten brengen we €12,50 per kwartier in rekening.

En wat neem je dan uiteindelijk mee naar huis?
Op basis van jouw wensen neem je de planten meer die je thuis direct kunt planten. Je hebt met je smartphone foto's gemaakt zodat je thuis kunt zien waar je welke plant neerzet.
Kortom: we hebben samen jouw beplantingsadvies gemaakt!


 
Beplantingsadvies "Samen aan de slag" Beplantingsadvies "Samen aan de slag" Beplantingsadvies "Samen aan de slag" Beplantingsadvies "Samen aan de slag" Beplantingsadvies "Samen aan de slag"